Voordelen Pvc Vloeren

Voordelen Pvc Vloeren.

PVC vloeren geven uw interieur een unieke uitstraling. De vloeren zijn gemaakt van een duurzame vinylsoort en leverbaar in talloze uitvoeringen. Bijvoorbeeld PVC vloeren die er uit zien als hout, maar zonder de nadelen van hout. Nooit meer schuren.Nooit meer olie, was of lak aanbrengen!

Eenvoudig even een polish aanbrengen( dit hoeft niet altijd en is afhankelijk van uw eisen). Het dagelijks onderhoud zal bestaan uit stofzuigen en eventueel een sopje met een pvc cleaner over de vloer halen.
Ook zijn er er tegels verkrijgbaar met zeer realistische motieven van grind, natuursteen, aluminium, of glas.
Er is zoveel mogelijk met PVC.
De voordelen van een pvc vloer zijn:
-Natuurgetrouwe uitstraling.
-Geluiddempend.(aangenaam zacht loopgeluid).
-Eenvoudig te reinigen.
-Waterbestendig en daardoor toepasbaar in vochtige ruimtes.

voordelen pvc vloeren-Hygiënisch.
-Voelt warm aan.
-Goedkoop.(relatief)
-Onderhoudsvriendelijk.
-slijtvastheid. (niet krasvast)
-Uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloer verkoeling.
Laten we het uitglijden van uw huisdieren niet vergeten, dit zal op een pvc vloer bijna niet voorkomen.
PVC vloeren zijn veel stiller dan houten e.o. laminaat vloeren, dat is een groot voordeel.
Het klik klakkende geluid van een houten/laminaat vloer waar mensen over heen lopenis voor veel mensen ook een deel van hun vloerervaring die je dus mist bij een PVC vloer. Waar iedereen het wel over eens is is de prijs de slijtvastheid het gemakkelijke onderhoud en de vele mogelijkheden die PVC vloeren te bieden hebben. Er is eigenlijk nooit eerder een vloer geweest waar u (bijna) net zoveel rendement op uw vloerverwarming haalde als bij (natuursteen) tegels.

Voor vragen en of het maken van een afspraak, 0224-850655. Of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze en u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.