Categorie: PVC Vloeren

Steeds populairder is PVC als vloerbedekking. Deze slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloeren zijn ook nog eens uitstekend te combineren met vloerverwarming. PVC vloeren
pvc vloeren
Wel de lusten, maar niet de lasten. Wij verkopen en leggen PVC planken met de uitstraling van een houten vloer, die onderhoudsarm is. De planken zijn leverbaar in vele soorten houtkleuren die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Het reliëf, de noesten en de kleur, met en zonder V-groef of gelegd met een accentbies, ademen ze de sfeer van een authentieke houten vloer, maar ze zijn goedkoper en makkelijker in onderhoud.

Het grote voordeel. Ze zijn bijna in het hele huis toepasbaar, ook natte ruimtes.

Vloerverwarming?
Geen probleem, dit product geleid de warmte perfect en is door zijn geringe dikte dus uitermate geschikt. Heeft u nu plavuizen liggen met vloerverwarming?
Wilt U iets anders, maar ziet U er tegen op om de plavuizen er uit te halen. Ook geen probleem. Wij egaliseren uw vloer en leggen er een PVC planken overheen. Zo blijft U toch genieten van een lekker warme vloer.

Heeft U een woning waar de vloeren van hout zijn?
Wij hebben een perfecte ondervloer waar wij deze mee uitvlakken als oplossing.
Deze ondervloer egaliseerd de vloer niet alleen, maar isoleerd hem tevens, dus geen last meer van optrekkende koude.

Appartement (verplichte demping 10 Decibel)
Ook hiervoor is een ondervloer die 12 DB dempt. Met deze ondervloer voldoet u aan alle eisen die gesteld worden wat demping betreft.
U krijgt hier een certificaat bij. Vaak verlangt door de vereniging van eigenaren.

Wij raden u dan ook van harte aan om de mogelijkheden te bekijken van vloerverwarming in combinatie met uw toekomstige PVC vloer.

Nooit meer schuren, lakken, in de was of olie zetten.
Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van vlakke vloerbedekking, maar willen wel de
uitstraling van een houtenvloer.
Wij als vloerspecialisten houden ons al jaren bezig met het leggen van deze vloeren.
Het is dan ook heel belangrijk dat de vloeren van tevoren geëgaliseerd worden of op een MDF ondervloer geplaatst worden, voor een spiegelglad eindresultaat.
Incombinatie met een MDF ondervloer mogen de PVC planken ook gelegd worden in appartementen.
Minimale demping inclusief PVC planken 14 dB. (verplicht 10 dB)

Daarnaast uitermate geschikt voor vloerverwarming en leverbaar in bijna alle houtkleuren.
Dehoge slijtvastheid en het gemak van onderhoud zijn kenmerkend voor onze PVC planken vloeren.
Ongevoelig voor vocht en vuil, dus zeer geschikt voor alle ruimtes, woonkamer, keuken, bijkeuken en zelfs de badkamer.
Eenvoudig schoon te maken met stofwisser en dweil.
Aangename demping van loopgeluiden, geen zogenaamd “klik-klak effect”.
Houd U van de uitstraling van een houten vloer, maar ziet u op tgen het onderhoud, kom dan eens vrijblijvend bij ons in de winkel kijken.
Moderne, klassieke of ruige vloer met of zonder V-groef of accentstrook, door de grote diversiteit van dessins is er voor elk interieur wel een passende vloer.

Opstartprotocol vloerverwarming pvc vloeren

Opstartprotocol vloerverwarming pvc vloeren. 1.Opstartprotocol ingefreesde vloerverwarming 2.Opstartprotocol vloerverwarming draadstaalmatten en noppenplaten 1.Opstartprotocol ingefreesde vloerverwarming Bij een ingefreesde vloer, moeten de gleuven vakkundig opgevuld worden. Hierna zal de vloer zo lang nodig moeten drogen (gemiddeld 24 uur). De temperatuur zal minimaal 18°C moeten zijn in de ruimte. Hierna zal de gehele vloer geëgaliseerd moeten worden met …

Lees verder

Krassen wegwerken in uw pvc vloer.

Krassen wegwerken in uw pvc vloer. Een kras in een PVC-stroken vloer. Hoe werk je deze weg! Tip: Bewaar altijd een paar planken/tegels of bestel een pak extra! en leg deze bijvoorbeeld onder uw keuken. Het is helaas niet altijd te voorkomen dat er hinderlijke krassen ontstaan in een mooie PVC vloer. Indien het een …

Lees verder

Beautifloor pvc vloeren

Beautifloor pvc vloeren Beautifloor PVC Vloeren: Dankzij een combinatie van trendsettende dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken, zijn Beautifloor PVC vloeren toonaangevend binnen dit vloerensegment. Beautifloor PVC vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Door toepassing van decorstrips krijgt de vloer al een geheel andere “look”, maar ook …

Lees verder

PVC Vloer over plavuizen met vloerverwarming.

PVC Vloer over plavuizen met vloerverwarming. Vloerverwarming? Geen probleem, dit product geleid de warmte perfect en is door zijn geringe dikte dus uitermate geschikt. Heeft u nu plavuizen liggen met vloerverwarming? Wilt U iets anders, maar ziet U er tegen op om de plavuizen er uit te halen. Ook geen probleem. Wij egaliseren uw vloer …

Lees verder

Voordelen Pvc Vloeren

Voordelen Pvc Vloeren. PVC vloeren geven uw interieur een unieke uitstraling. De vloeren zijn gemaakt van een duurzame vinylsoort en leverbaar in talloze uitvoeringen. Bijvoorbeeld PVC vloeren die er uit zien als hout, maar zonder de nadelen van hout. Nooit meer schuren.Nooit meer olie, was of lak aanbrengen!

Lees verder

Nadelen pvc vloeren

Nadelen pvc vloeren Grote kwaliteitsverschillen. PVC vloeren zijn zelf moeilijk te leggen.(uitzondering click pvc) Strenge eisen aan de ondervloer, de onder ondervloer moet vlak, blijvend droog en niet indruk gevoelig zijn. Egaliseren door middel van egaline, of speciaal daarvoor ontwikkelde MDF platen (jumpax) dit is echt een vereiste de kleinste oneffenheid ziet u terug in …

Lees verder