PVC Vinyl Vloeren van Interfloor.

PVC Vinyl Vloeren van Interfloor.

Op zoek naar een zeer goed alternatief voor een pvc vloer? Zoek niet langer verder. De pvc vinyl vloeren van Interfloor bieden u de oplossing.

De pvc vinyl vloeren die interfloor op de markt heeft gebracht zijn een ware revolutie. De voordelen ten opzichte van de stroken pvc vloeren zijn:

-Verkrijgbaar op een breedte van 400 cm. (hierdoor in de meeste ruimtes naadloos te leggen)

-Egaliseren niet altijd nodig. (Kosten besparing)

-De prijs in zeer gunstig te noemen. (toepasbaar in bijna alle woon en werksituaties)

755_Interfloor-Dynamic-Wood-S

pvc vinyl

“Een superieure kwaliteit voor een uitzonderlijk scherpe prijs “

Een exclusieve aanvulling op de bestaande Dynamic Collectie. Dynamic Wood-S combineert de uitmuntende eigenschappen van deze Interfloor collectie met een bijzonder scherpe prijs.

Deze nieuwe Interfloor PVC vinylkwaliteit op 400 cm breed is voorzien van de exclusieve Interfloor Black Tex Back die de vloer excellente eigenschappen verleent. Deze duurzame en milieuvriendelijke zwarte backing creëert naast uitmuntende stabiliteit een luxueus en comfortabel gevoel.

Interfloor Dynamic Wood-S is daarbij uitgerust met Natural Look Oppervlaktestructuur met antislip weerstand voor een warme en natuurgetrouwe uitstraling met harde touche en voelbare dynamische houtstructuur. De toegepaste PU Laquer (Premium Protect polyurethaan finish) beschermt de vloer tegen strepen, vuil en vlekken en zorgt daarnaast voor eenvoudig onderhoud.

Verkrijgbaar in 5 stijlvolle houtdessins waarvan de 100 serie bestaat uit smallere planken van 100 cm x 16,6 cm en de 200 serie uit brede planken van 150 cm lang en 20 cm breed.

Kortom een prachtige en kwalitatief hoogstaande kwaliteit geschikt voor intensief woongebruik maar ook voor zwaarder projectgebruik in bijvoorbeeld werkruimtes, kantoren en winkels.

Naast Dynamic Wood-S bestaat de Dynamic collectie uit: Dynamic Wood, Dynamic Wood Project, Dynamic Stone en Dynamic Lino.

 

 

“Ultiem woongenot van het hoogste niveau!”

Kenmerken en eigenschappen Dynamic Wood-S set 16-03

 • Gebruiksclassificatie: 23 en 32
 • Black Tex Backing – uitmuntende stabiliteit en kwaliteit

  pvc vinyl

 • Natural Look – realistische natuurgetrouwe oppervlakte met voelbare structuur
 • Premium Protect met polyurethaan finish – voor extra bescherming en eenvoudige reiniging
 • Mechanische antislip embossing – voor extra slipweerstand
 • Geschikt voor zwenkwielen
 • Akoestiek verhogend (contactgeluidsisolatie ca. 18 dB)
 • Verkrijgbaar in 5 fraaie houtdessins
 • http://www.interfloor.nl/collectie-projectvinyl/

Voor vragen en of het maken van een afspraak, 0224-850655. Of vul het ontactformulier in. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze en u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.