Parade Tapijt makkelijk in onderhoud.

Parade Tapijt makkelijk in onderhoud.

Parade Tapijt is warm, sfeervol en kleurrijk. Met Parade Tapijt legt u een comfortabele basis voor jarenlang woonplezier.

Parade tapijt: Geen vloerbedekking is zo veelzijdig als Parade Tapijt. Het is chic, stijlvol en veilig. En bovendien lekker warm en zacht. Zo legt Parade Tapijt een solide basis voor een gezellig leven.Tapijt volgt een lange weg voordat het uiteindelijk in uw woning komt te liggen. Iedereen gaat zo zorgvuldig mogelijk om met uw tapijt, maar er kan natuurlijk wel eens wat misgaan. Als dat zo is, leg dan uw vraag voor aan uw woninginrichter. Hij is precies op de hoogte van de servicebepalingen en garantieregelingen van uw Parade Tapijt.

Lees ook: Garantie op tapijt e.o vloerbedekking.

Tapijt vraagt net als andere soorten vloerbedekking om regelmatig onderhoud. Ook een snelle en juiste behandeling van vlekken is belangrijk. Goed onderhoud is eenvoudig. De gouden regels zijn hou vuil buiten de deur, stofzuig regelmatig, verwijder vlekken zo snel mogelijk en geef uw Parade Tapijt tijdig een onderhoudsbeurt.

Hou vuil buiten de deur:

Door het gebruik van een rooster of een borstelmat bij de voor en achterdeur wordt het vuil opgevangen. Een schoonloopmat achter de deur rekent af met fijn vuil en vocht.

Pas op voor zand:

Zand is zo scherp als glas. Om de mooie frisse uitstraling van nieuw tapijt te bewaren is het van belang dat u binnen gelopen zand snel opzuigt.

Stofzuig regelmatig:

Twee maal per week stofzuigen is een minimum. Gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel. Zo’n borstel richt de pool van het tapijt weer op en verwijdert het vuil dat tussen de polen gevallen is.

‘Watts’ zijn minder van belang:

Het vermogen van een stofzuiger, uitgedrukt in Watts, is minder van belang dan algemeen wordt aangenomen. Het is vooral de onderdruk in het mondstuk die de zuigkracht bepaalt. Let er bij de aanschaf van een stofzuiger op dat de onderdruk minimaal 160 millibar is. Kijk in de specificaties van de stofzuiger of vraag ernaar bij uw leverancier.

Borstelen doet wonderen:

Zoals gezegd: een elektrisch ronddraaiende borstel levert het beste resultaat. Sommige stofzuigers zijn uitgevoerd met een zogenaamde ‘turboborstel’ die via luchtdruk wordt aangedreven. Deze borstel werkt niet op een tapijt. Laat u bij de aanschaf van een stofzuiger dus goed voorlichten.

Vervang de stofzak regelmatig:

De zuigkracht van de stofzuiger neemt namelijk snel af als de zak zich vult. Een stofzuiger met een fijnstoffilter of een dubbelwandige stofzak is aan te bevelen. Daarmee wordt het overgrote deel van de stofuitstoot van de stofzuiger tegenhouden.

tapijt

Goed onderhoud houdt uw tapijt in leven:

Net als een auto dient u uw tapijt, na verloop van tijd en afhankelijk van het gebruik, een onderhoudsbeurt te geven. U kunt zelf handmatig reinigen, of uw tapijt professioneel laten schoonmaken.

Handmatig reinigen:

Het reinigen van kleine oppervlakten of gedeelten van het tapijt kunt u zelf makkelijk uitvoeren. Gebruik daarbij bijvoorbeeld James Water. Maak een badstof handdoek vochtig met James water en reinig het tapijt door met grote halen te wrijven. Zet niet te veel kracht. U kunt alle soorten tapijt, ook wol en hoogpolig op deze manier reinigen.

Professioneel reinigen:

Bij de ‘grote beurt’ wordt het gehele tapijt gereinigd. Wij adviseren u deze intensieve reiniging over te laten aan de vakman: professionele reinigers gaan grondig en veilig te werk en bieden garantie op optimaal resultaat.

Voor inspiratie: http://www.paradefloorfashion.nl/

 

parade tapijt

parade palazzo parade studioXparade tapijt onderhoud parade tapijt ondervloer parade tapijt prijs parade tapijt touch parade tapijt wol parade touch parade tapijt trap