Nadelen pvc vloeren

Nadelen pvc vloeren

Grote kwaliteitsverschillen.
PVC
vloeren zijn zelf moeilijk te leggen.(uitzondering click pvc)
Strenge
eisen aan de ondervloer, de onder ondervloer moet vlak, blijvend droog en niet indruk gevoelig zijn.
Egaliseren
door middel van egaline, of speciaal daarvoor ontwikkelde MDF platen (jumpax) dit is echt een vereiste de kleinste oneffenheid ziet u terug in uw vloer als dit niet goed gebeurd.
Een
goedkope pvc vloer heeft een kwalitatief mindere toplaag.(eerder slijtage plekken) De maatvastheid van de goedkopere vloeren laat vaak ook de wensen over. Onze ervaring is dat bepaalde merken ook zeer gevoelig zijn voor krimpen en uitzetten, met kiervorming tot gevolg.
nadelen pvc vloeren
Doordat er hoge eisen worden gesteld aan de ondervloer en het een moeilijk product is om zelf te leggen, denk hierbij aan de eisen voor de ondervloer en het vaststellen of de vloer voldoende en blijvend droog zal zijn/blijven. Een goede klusser zich niet zo snel wagen aan het leggen van een nieuwe pvc vloer. Doordat de vloer eigenlijk niet zelf te leggen is zal de prijs daardoor iets hoger uitvallen als bij een clickvloer. “dit is absoluut niet onze intentie”. Wat wel onze intentie is en waar wij naar streven is dat u als klant straks een vloer heeft liggen waar u straks trots op bent. Een vloer die mooi is en ook mooi blijft, daar streven wij naar. U bent tenslotte de beste reclame die wij ons kunnen wensen.
 

Voor vragen en of het maken van een afspraak, 0224-850655. Of vul het ontactformulier in. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze en u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.

 

visual 01