Gordijnen op maat laten maken online webshop.

Gordijnen op maat laten maken online webshop.

Gordijnen op maat, Gordijnen waar je blij van wordt!

Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis.  Ben je op zoek naar trengordijnen op maatdy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?Wij hebben het grootste aanbod, meer dan 1500 gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd.

De 2016 voorjaars collectie van A House of Happiness is weer binnen! http://www.ahouseofhappiness.com/

Onze gordijnen collectie wordt twee keer per jaar vernieuwd, verfrist en aangepast zodat wij up to date blijven wat betreft de nieuwste trends.

Wij zien u graag terug in onze showroom.gordijnen op maat

Hieronder enkele tips voor langer plezier van je gordijnen:

De gordijnen worden na het ophangen in de plooi gedrukt. Laat de gordijnen minimaal 24 uur in elkaar gedrukt hangen.

Zorg voor het vrijhangen van de gordijnen. Laat de gordijnen niet schuren langs plafonds, ruwe muren of vensterbanken.

Gebruik trekstangetjes voor het openene en sluiten van de gordijnen. Dit voorkomt vuile handafdrukken en pilling van de stof.

Gordijnen zijn niet geschikt als zonwering. Met name kwaliteiten met katoen, viscose en linnen kunnen verkleuren bij blootstelling aan fel zonlicht.

Ga niet te snel over tot het reinigen van gordijnen. Bij fabricage van de stof wordt een speciale finishmethode gebruikt die zorgt voor de mooie uitstraling van je gordijnen. Door te reinigen wordt deze finish aangetast.

Buitenlucht doet een gordijne goed! Hang de gordijnen een paar uur buiten, bij voorkeur in de mist en ze zijn weer helemaal fris.

Maak je gordijnen stofvrij door ze met een stofzuiger met zachte borstel of mondstuk schoon te zuigen.

Voor een extra mooie valling aan de onderzijde, strijk je de zoom aan de achterzijde van de stof scherp in. Let Op! niet te heet strijken en altijd aan de achterzijde. Probeer eerst een stukje zoom. Wees vooral voorzichtig met stoom, dit is namelijk 100 graden!

Voor het juiste reinigingsadvies van jouw gordijnen kijk je op het ingenaaide wasetiket, rechts boven in het gordijn.

gordijnen op maat laten maken en ophangen

gordijnen op maat laten maken prijs, gordijnen op maat bestellen, wave gordijnen laten maken, gordijnen op maat bestellen gordijnen op maat laten maken goedkoop gordijnen op maat online gordijnen op maat tips gordijnen op maat velours gordijnen op maat webshop gordijnen op maat. gordijnen online laten maken. Gordijnen trends 2016.

Zoekopdrachten gerelateerd aan gordijnen op maat:

gordijnen op maat laten maken, verduisterende gordijnen op maat, goedkope gordijnen op maat, ikea gordijnen op maat maken

ikea gordijnen op maat, gordijnen op maat hema, karwei gordijnen op maat, gordijnen op maat online